Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie pečienky s hubami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dusená kapusta s tempehom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Nektarinkové čatní
HOVÄDZIE MÄSO
Vyprážané hovädzie guľôčky
Zapekaný karfiol
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tarator
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát De Luxe
Zapečená cuketa s parmezánom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť