Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Cestoviny s dusenou zeleninou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hrášková polievka so strúhaničkou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Seitan s hráškom
KURACIE MÄSO
Zapekané cestoviny
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kurací nákyp s hráškom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená fašírka
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Morský čert s hráškovým pyré
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť