Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčovo-hovädzia sekaná s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia sekaná s mrkvou
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
Krehké linecké pečivo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky plnené špenátom
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť