Národné kuchyne▼
Viac▼
TORTY
Karamelová torta
Trojposchodová gaštanová torta
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová pšenová kaša s kokosom
SUCHÉ PEČIVO
Karamelovo čokoládové oblátky s arašidmi
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Čokoládová jačmenná kaša s banánmi
DEZERTY
Rebarborové krémové rezy
Tvarohovo-višňové rezy
MAFINY
Špaldovo-banánové mafiny
BÁBOVKY
Čokoládovo-orechová bábovka s figami
Amerikaner s citrónovou polevou
KOŠÍČKY
Krémové citrónové košíčky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť