Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Baklažánovo-cícerové karí
Karfiol s indickým korením
Zemiaky s cícerom
Cícerové placky s koriandrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Šošovicovo-cícerová polievka so zemiakmi
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cícerový šalát s paradajkami
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
OVOCNÉ ŠALÁTY
Hruškovo-jablkový šalát s cícerom
KURACIE MÄSO
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Cícerové čoko-orieškové brownies
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiakovo-cícerová sladkokyslá polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-cícerové rolky
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
Krehké linecké pečivo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Kuracie rolky plnené špenátom
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť