Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Polievka z hlávkovej kapusty
MÄSOVÉ POLIEVKY
Klasická kuracia polievka
Jemné cuketové placky so zemiakmi
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
Zeleninové karbonátky s cuketou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový šalát s kapustou a kápiou
Halušky s kyslou kapustou
Gazpacho
Tekvicové quesadillas
RIZOTO
Hlivové rizoto
Zeleninová polievka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Oškvarkové slimáčiky
ZÁKUSKY
Grankový zákusok
KNEDLE
Žemľová knedľa varená v porcelánovom hrnčeku
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
Banánovo čokoládové kocky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť