Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Syrový chlieb vo vajíčku s cesnakom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Plnený grilovaný camembert
SLANÉ CHUŤOVKY
Grilovaný zrejúci syr s arašidmi
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka so syrom
ZAVÁRANINY
Kvašáky - kvasené uhorky
Grilovaný hamburger v domácich žemličkách
Bravčové rezne v chlebovej omáčke
Vajcia so smotanou
Chlieb v syrovom vajci
Chlieb vo vajci
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
Krehké linecké pečivo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky plnené špenátom
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť