Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
RIZOTO
Hydinové rizoto
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť