Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Koláč z kyslého mlieka s broskyňami
TORTY
Veselá veľkonočná torta Zajko
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Smotanovo-piškótová torta
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
Tvarohový koláč s broskyňami
Ľadové broskyňové rezy
PALACINKY
Zapekané palacinkové rezance s orechmi
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť