Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Bravčové na hubách
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pečené karé so slivkami
Marinované bravčové steaky so slaninou
Marinované bravčové mäso na rukole
Dusené bravčové na hríboch
Klasické bravčové rezne
Bravčové rezne na bielom víne
Bravčové so špagetami
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Ražniči v parnom hrnci
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť