Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Pečená bravčová roláda
PRÍVARKY A OMÁČKY
Chrenová omáčka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiaky opekané na masle
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie kocky v smotanovej omáčke s mrkvou
Tofu s fazuľou
Tofu ražniči v cestíčku
Kokosky
KOLÁČE
Liate jablkové buchty
Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť