Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Citrónové rezy
Oškvarkové slimáčiky
Kokosovo smotanové rohlíčky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Zemiakový šalát
KOLÁČE
Štedrák
Grankový zákusok
Chrumkavý bielkový chlebík
KOŠÍČKY
Plnené košíčky s višňami
SLADKÉ RAŇAJKY
Vianočka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť